Vaikka itsekin olen hameväen edustaja, se ei tarkoita sitä, että olisin joka asiassa aina naisten puolella. Karkeasti sanottuna naiset osaavat olla hyvinkin häikäilemättömiä ja nokkivia. He, jos ketkä, osaavat pätemisen jalon taidon. Pätemistä olen joskus itsekin kokeillut. Se on ihan ok juttu aina välillä.

Naiset, joilla on liian mustat sukat, ovat henkisesti rasittava kategoria. He vaativat selityksiä (hyviä sellaisia), todisteluja ja vakuuttelemisia. Jos näitä ei satele tarpeeksi, täytyy ruvetella kehittelemään pakkokeinoja. Kiristäminen on yksi hyväksi koettu keino.

Aiheesta voisi kirjoittaa rivejä runsaasti, sillä aihe on loputon. Usein naiset toteavat kanssasisarilleen jossain trendikuppilassa tai plyysisohvalla viltin mutkassa, että miehet ovat vaikeita. Sama sanonta pätee meihinkin. Ihan sata nolla.

Toivottavasti tästä aiheesta ei tarvitse avautua enempää. Mikä oli tarinan tarkoitus? Voidaanko rivien välistä päätellä jotakin? Lue huominen blogi... Olen saanut sanoa tämän useaan otteeseen useille eri henkilöille: armeijataustastani johtuen kaveripiirini on hyvin moninainen. Se ei sattuneesta syystä koostu vain ja ainoastaan samaa sukupuolta olevista. Mahdoton yhtälö. Sitä paitsi pelkkiä akkalaumoja ei kestäisi kukaan sosiaalisesti hyvin kehittynyt yksilö. Toisin sanoen kaikkien tulee osata elää asian kanssa.

Loppuun lähetän paljon hymyjä ja silmäniskuja, koska elämää ei pidä ottaa liian vakavasti! ;)